Barion Pixel

ÜNNEPELJ MAGYARORSZÁG!

ÜNNEPELJ MAGYARORSZÁG!

Idén ismét megünnepelhetjük Magyarország államalapításának évfordulóját! Miért ne tehetnénk ezt saját kertünkben? Rendeljétek meg házi tűzijátékotok kellékeit akciós áron!

Ha nincs kedved a tömegrendezvényekhez, de elkápráztatnád családodat, ismerőseidet, ünnepeld meg akár a kertedben augusztus 20-át!

Akciónk 2021. szeptember 1-ig érvényes.

 

DOG TAG
csendes telepet kisállattartóknak és kisállatok szomszédjainak javasoljuk vagy azoknak, akiknek nem feltétlenül a hanghatások fanatikus megszállottjai.
A termék csak a bombetták fellövésekor durran, a levegőben azonban az effektek bontása már jelentősen halkabb zajjal jár csupán vagy egyenesen hanghatás nélkül történik ám mindennek ellenére látványban biztosan nem okoz csalódást.

 

BIG BOX 2+1
csomagunkkal három telepet kapsz kettő áráért Lucifer, Sunburn, Scratch. Egyenként 25 lövés bombettatelep, változatos effektekkel.

 

SHOWTIME
összefűzött telepünk valójában 4 bombettatelep amelyet előre összekötöttünk neked hogy csupán egyetlen indítást követően élvezhesd a 100 felvonásos showműsort és égi színkavalkádot.

 

UNPLUGGED
összefűzött telepünk szintén 4 összekötött bombettatelep amely 100 lövéses játékot biztosít egyetlen indítást követően. Látványos és tempós effekteket válogattunk bele az igazán lenyűgöző hatás érdekében.

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a termékekhez